Personvernpolicy - Alkon Financial Group


Dette nettstedet drives av Alkon Financial Consultancy Group Pte. Ltd (“vi”, “oss”, “vår”), som engasjerer seg i å beskytte og bevare personvernet til våre brukere når du besøker nettstedet vårt og kommuniserer elektronisk med oss.

Disse retningslinjene for personvern beskriver hvordan vi behandler alle personopplysninger vi innhenter fra deg eller som du gir oss via nettstedet vårt. Vi kan bekrefte at informasjonen vil være sikker til enhver tid, og at vi overholder alle databeskyttelseslover og andre regler. Vennligst les følgende nøye for å forstå hva som skjer med dine personopplysninger når du oppgir dem til oss eller de er innhentet via vår nettside. Ved å besøke https://www.alkonfg.com/(vår nettside), godtar du og samtykker til praksisen som er beskrevet i disse retningslinjene for personvern.

Typer informasjon vi kan innhente fra deg

Vi kan samle inn, lagre og bruke følgende typer personlig informasjon om personer som besøker og bruker nettstedet vårt:

Informasjon du gir oss: du kan gi oss informasjon om deg ved å fylle ut skjemaer på nettsiden. Dette inkluderer informasjon du oppgir når du sender en kontaktforespørsel via vårt kontaktskjema (https://www.alkonfg.com/no/kontakt-oss/). Informasjonen du gir oss kan inkludere navn og e-postadresse og eventuell tilleggsinformasjon du velger å gi oss.

Informasjon som nettstedet vårt innhenter om deg: i forbindelse med hvert besøk du gjør på nettstedet vårt, kan vi automatisk innhente informasjon som kan omfatte følgende:

  • Teknisk informasjon, inkludert en avkortet og anonymisert versjon av din Internettprotokoll (IP)-adresse, nettlesertype og-versjon, operativsystem og plattform;
  • Informasjon om besøket ditt, inkludert hvilke sider du besøker, hvor lenge du er inne på nettstedet (inkludert dato og klokkeslett), responstid påwebsiden, lengden på besøket ditt, hva du klikker på, dokumenter du laster ned og eventuelle feil i nedlastingen.

Vi kan også bruke verktøy som Google Analytics og Google Search Console til å måle trafikken på nettstedet vårt og for å se hvordan brukerne samhandler med nettstedet vårt. Vilkårene i Google Analytics angir at ingen personlig identifiserbar informasjon kan innhentes via Google Analytics-programvaren.

Informasjonskapsler

Vår nettside bruker cookies for å skille deg fra andre brukere på våre nettsider. Dette hjelper oss med å gi deg en god brukeropplevelse når du navigerer på nettstedet vårt, men gir oss også mulighet til å forbedre nettstedet vårt. Hvis du vil ha detaljert informasjon om informasjonskapslene vi bruker, og formålene vi bruker dem for, kan du se retningslinjene for informasjonskapsler.

Hvordan vi kan bruke informasjonen vi samler inn

Vi bruker informasjonen på følgende måter:

Informasjon du gir oss: vi vil bruke denne informasjonen:

  • Til å gi deg informasjon og/eller tjenester som du ber om fra oss

Informasjon vi innhenter automatisk om deg: vi vil bruke denne informasjonen:

  • Til å administrere nettstedet vårt, inkludert for feilsøking og statistiske formål;
  • For å forbedre nettstedet vårt og sørge for at innholdet presenteres mest effektivt for deg og på din datamaskin;
  • For sikkerhet og feilsøking, som en del av vår innsats for å holde våre nettsider trygge.

Denne informasjonen samles anonymt og sammenholdes ikke med informasjon som identifiserer deg som enkeltperson. Vi kan bruke Google Analytics til å spore denne informasjonen. Du kan finne ut mer om hvordan Google bruker dataene dine på https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=no.

Videreformidling av informasjon

All informasjon du gir oss vil enten bli sendt direkte til oss eller lagret på en sikker server.

Vi vil ikke leie ut, selge eller dele personlig informasjon om deg med andre personer eller selskaper som ikke er relatert til oss.

Vi vil gjøre alle rimelige anstrengelser for å sikre at dine personopplysninger ikke blir utlevert til regionale eller nasjonale institusjoner og myndigheter, med mindre det er pålagt ved lov eller andre regler. Overføring av informasjon via Internett er dessverre ikke helt sikker. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte dine personopplysninger, kan vi ikke garantere deres sikkerhet når de sendes til nettstedet vårt; Alle overføringer er derfor på egen risiko. Når vi har mottatt informasjonen din, bruker vi strenge prosedyrer og funksjoner for å hindre uautorisert tilgang til den.

Tredjepartskoblinger

Vår nettside kan, fra tid til dag, inneholde lenker til og fra tredjepartsnettsteder. Hvis du følger en link til noen av disse nettstedene, bør du være oppmerksom på at disse nettstedene har sine egne retningslinjer for personvern og at vi ikke aksepterer noe ansvar eller noen form for forpliktelser for disse nettstedene. Vennligst sjekk deres retningslinjer for personvern før du sender noen personlige opplysninger til disse nettstedene.

Dine rettigheter – tilgang til dine personopplysninger

Du har rett til å sikre at dine personopplysninger behandles lovlig (“underlagt tilgangsrettighet”). Din tilgang kan utøves i samsvar med databeskyttelseslover og-forskrifter. Alle tilgangsforespørsler må gjøres skriftlig til Alkon Financial Group (https://www.alkonfg.com/no/kontakt-oss/). Vi vil gi deg en kopi av dine lagrede personopplysninger innenfor de lovbestemte tidsrammer. For at vi skal kunne spore personopplysninger som vi måtte ha, må vi kanskje be om mer informasjon fra deg. Hvis du har en klage på måten vi har håndtert informasjonen din på, har du rett til å klage til de relevante myndighetene.

Endringer i våre retningslinjer for personvern

Eventuelle fremtidige endringer vi kan gjøre i vår personvernerklæring vil bli lagt ut på denne siden og- hvis det er aktuelt- sendt til deg via e-post. Vi ber deg om å gå tilbake til denne siden ofte for å holde deg oppdatert på eventuelle endringer i våre retningslinjer for personvern.

Kontakt

Spørsmål, kommentarer og henvendelser om denne personvernserklæringen er velkomne og bes videresendt til Peter Jones på følgende e-post: info@alkonfg.com.